Evro Mebel
  Дома I Хумидор I Производи I Профил I Контакти I Коментари    
 
КОНТАКТИ
Доколку сакате да стапите во контакт со нас, тоа можете да го сторите на повеќе начини:
Евромебел
 
Адреса:

Телефони:

   
Дирекција и администрација (прием на деловна кореспонденција):
Дирекција и администрација (прием на деловни повици):
Булевар „Јане Сандански“ 3 / 4 - 6,
++389 (0)2 2551-030
1000 Скопје,
 
Република Македонија
Производни капацитети:
++389 (0)2 2549-914

Производни капацитети:

 
Улица „Перо Наков“ 2,
Телефакс:
1000 Скопје,
++389 (0)2 2550-262
Република Македонија
 
 
Мобилен телефон:
Електронска пошта (e-mail):
++389 (0)70 22-15-99
   
 
 
  En I Mk             Мапа на сајтот I 2005 © SHUMI  
© Goran Ivanoski - goransume@gmx.net